Verlengde garantie

Auto Berkelaar verlengde garantie

Nieuwe auto? Extra Garantie!

Bij Auto Berkelaar kunt u extra garantie afsluiten bovenop de standaard fabrieksgarantie. Zo kunt u optimaal genieten en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over eventuele onverwachte kosten of reparaties.

Citroën FreeDrive: 3, 4 of 5 jaar onbezorgd rijden

Wilt u altijd mobiel zijn, zonder u zorgen te hoeven maken over onvoorziene kosten? Met MyCITROËN FreeDrive kiest u voor een garantieverzekering waarmee u de fabrieksgarantie verlengt. Bovendien kunt u dit servicecontract uitbreiden met een aantal praktische bouwstenen. Precies zoals u het hebben wil. Met MyCITROËN FreeDrive verzekert u zich tegen onverwachtse uitgaven aan de auto. Daarbij kan u het servicecontract uitbreiden met onderhoud, het vervangen van de slijtagedelen en het bandencontract. Deze opties zijn in conbinatie met uw maandbetaling (alleen mogelijk bij aanschaf v/d auto) interessant, omdat de grote uitgaven aan de auto dan worden uitgesmeerd met een vooraf vastgesteld vast bedrag per maand.

Auto Berkelaar helpt u met de keuze van de looptijd, het aantal kilometers en het kiezen van de bouwstenen die het beste bij u passen. Tevens berekenen wij graag ter plekke uw maandbedrag voor u. Er is al een MyCITROËN FreeDrive contact vanaf € 149. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website.

Jarenlang veilig en comfortabel rijden in mijn Suzuki

Kiezen voor een Suzuki betekent kiezen voor jarenlang veilig, comfortabel en voordelig autorijden. Op uw nieuwe Suzuki heeft u standaard 3 jaar volledige fabrieksgarantie (max. 100.000 km). Als u niet van plan bent uw auto binnen 3 jaar in te ruilen of te verkopen is het verstandig om te kiezen voor 12 of 24 maanden Suzuki Extra Garantie. Bijgaand vindt u de extra garantie tarieven. Mocht u nog vragen hebben omtrent de Suzuki verlengde garantie, neemt u dan contact op met de Auto Berkelaar service adviseur.

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!