Verlengde garantie

Auto Berkelaar verlengde garantie

Nieuwe auto? Extra Garantie!

Bij Auto Berkelaar kunt u extra garantie afsluiten bovenop de standaard fabrieksgarantie. Zo kunt u optimaal genieten en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over eventuele onverwachte kosten of reparaties.

Citroën FreeDrive: 3, 4 of 5 jaar onbezorgd rijden

Wilt u altijd mobiel zijn, zonder u zorgen te hoeven maken over onvoorziene kosten? Met MyCITROËN FreeDrive kiest u voor een garantieverzekering waarmee u de fabrieksgarantie verlengt. Bovendien kunt u dit servicecontract uitbreiden met een aantal praktische bouwstenen. Precies zoals u het hebben wil. Met MyCITROËN FreeDrive verzekert u zich tegen onverwachtse uitgaven aan de auto. Daarbij kan u het servicecontract uitbreiden met onderhoud, het vervangen van de slijtagedelen en het bandencontract. Deze opties zijn in conbinatie met uw maandbetaling (alleen mogelijk bij aanschaf v/d auto) interessant, omdat de grote uitgaven aan de auto dan worden uitgesmeerd met een vooraf vastgesteld vast bedrag per maand.

Auto Berkelaar helpt u met de keuze van de looptijd, het aantal kilometers en het kiezen van de bouwstenen die het beste bij u passen. Tevens berekenen wij graag ter plekke uw maandbedrag voor u. Er is al een MyCITROËN FreeDrive contact vanaf € 149. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website.

Jarenlang veilig en comfortabel rijden in mijn Suzuki

Kiezen voor een Suzuki betekent kiezen voor jarenlang veilig, comfortabel en voordelig autorijden. Op uw nieuwe Suzuki heeft u standaard 3 jaar volledige fabrieksgarantie (max. 100.000 km). Als u niet van plan bent uw auto binnen 3 jaar in te ruilen of te verkopen is het verstandig om te kiezen voor 12 of 24 maanden Suzuki Extra Garantie. Bijgaand vindt u de extra garantie tarieven. Mocht u nog vragen hebben omtrent de Suzuki verlengde garantie, neemt u dan contact op met de Auto Berkelaar service adviseur.

2 jaar fabrieksgarantie op mijn DS

Elke nieuwe DS heeft bij aflevering standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product - en/of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteert u gedurende de fabrieksgarantieperiode van de hulpverlening van DS Assistance.

DS Assistance

Hoe veilig en betrouwbaar uw DS ook is, u kunt altijd wel een keer te maken krijgen met pech. DS Assistance staat dag en nacht, zeven dagen per week, in bijna geheel Europa gereed om u in geval van pech weer op weg te helpen. U kunt hiervoor het gratis nummer 00800 - 24240707 bellen. Deze uitgebreide pechhulpverlening biedt u ook hulp indien uzelf een foutje heeft gemaakt. Bijvoorbeeld als u verkeerde brandstof heeft getankt, indien u uw sleutels bent verloren of bij een ongeval.

Carrosseriegarantie

Nieuwe DS personenauto’s hebben bij aflevering standaard 12 jaar carrosseriegarantie zonder kilometerbeperking.

Lakgarantie

Nieuwe DS personenauto’s hebben bij aflevering standaard drie jaar lakgarantie zonder kilometerbeperking.

DS Exclusive Drive

DS Exclusive Drive staat garant voor onbezorgd rijden! Gedurende de gehele looptijd van het DS Exclusive Drive-contract heeft uw DS dezelfde volledige garantiedekking als op de dag dat hij nieuw werd afgeleverd en wordt hij perfect onderhouden: de kosten voor het vervangen of repareren van onderdelen (m.u.v. banden) worden gedekt, inclusief het arbeidsloon. Zelfs de kosten voor een vervangende auto. U profiteert daarnaast van de uitgebreide DS Assistance pechhulpverlening in binnen- en buitenland. Tot slot zijn zelfs voorruit ster-reparaties, het tussendoor bijvullen van vloeistoffen en de wintercheck en vakantiecheck inbegrepen. Alleen het DS-bandencontract is optioneel. U kiest zelf de duur en het kilometrage, zodat het contract perfect aansluit bij uw wensen en autogebruik. Ook dat is de “Spirit of Avant-Garde” van DS.