Vacature: Eerste Automonteur met APK

Voor ons bedrijf in Amstelveen zijn wij op zoek naar een:

Eerste Automonteur met APK

Heeft een auto geen geheimen voor jou? Sleutel je graag aan verschillende merken auto's? En grijp je daarnaast niet alleen de standaard, maar óók de complexere klussen met beide handen aan? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn Auto Berkelaar, een familiebedrijf waar de werksfeer informeel is, de communicatielijnen kort en waar we met een team van professionele en gezellige medewerkers maatwerk leveren aan onze klanten. We vertegenwoordigen de merken Renault, Citroën & Suzuki in Mijdrecht, de merken Citroën en Suzuki in ons filiaal in Amstelveen en zijn sinds 2018 partner van Vakgarage en Autohopper. Tevens is in Mijdrecht een eigen schadebedrijf gevestigd dat schade herstelt aan alle merken auto’s.

Zo repareren wij heel veel auto’s die allemaal de juiste aandacht verdienen. Jóuw aandacht! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Eerste Automonteur met APK-bevoegdheid.

Wat ga je doen?

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en keuren van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Je voert periodiek onderhoud uit, zowel kleine als grote beurten, en loopt auto’s na ten behoeve van de APK. Maar ook de grotere klussen behoren tot je takenpakket. Denk hierbij aan het vervangen van remblokken en – schijven, het vervangen van een koppeling of distributieriem, een versnellingsbakrevisie óf het opsporen en verhelpen van complexe storingen.

Wat bieden we jou?

Een leuke baan met veel afwisseling (geen dag is hetzelfde!), verantwoordelijkheid en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een leuk, flexibel en professioneel team, dat elkaar de ruimte geeft en elkaar versterkt.

Wat zijn jouw eigenschappen?

Een afgeronde MBO-opleiding tot eerste automonteur met APK-bevoegdheid is een vereiste. Je bent in het bezit van rijbewijs B en op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid blink je uit!

Geïnteresseerd?

Spreekt de vacature je aan? En zie jij jezelf in deze uitdagende functie? Stuur dan een mail naar Ernst Berkelaar, ernst@berkelaar.nl, Bouwerij 75, 1185 XW  Amstelveen - 020-6401199.

Wij horen graag van jou!

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!