Vacature: Commercieel medewerker

Voor ons bedrijf in Mijdrecht zijn wij op zoek naar een:

Commercieel medewerker

Ben jij gastvrij en enthousiast, sta je graag mensen te woord én heb je affiniteit met auto’s? Dan ben jij de Commercieel Medewerker die wij zoeken voor onze vestiging in Mijdrecht! Wij zijn Auto Berkelaar, een familiebedrijf waar de werksfeer informeel is, de communicatielijnen kort en waar we met een team van professionele en gezellige medewerkers maatwerk leveren aan onze klanten. We vertegenwoordigen de merken Renault, Citroën & Suzuki en zijn sinds 2018 partner van Vakgarage. Ook hebben wij een eigen schadebedrijf, dat schade herstelt aan alle merken auto's. Zo bedienen wij heel veel klanten die allemaal de juiste aandacht verdienen. Van jou, want jij wordt het eerste aanspreekpunt.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker/Werkplaats Receptionist verbind je de werkplaats met de klant. Wensen van onze klanten vertaal je naar een duidelijke werkorder voor de monteur, zodat deze een diagnose kan stellen en samen met jou kan zoeken naar een passende oplossing. Van begin tot eind ben jij het aanspreekpunt van onze klanten. Je ontvangt ze aan de balie, geeft advies op het gebied van reparatie en onderhoud, geeft tussentijdse updates indien er meerwerk is én zorgt ervoor dat zij met een goed gevoel de auto weer op komen halen aan het einde van de dag. Klanten komen hierdoor nooit voor verrassingen te staan. En dat is wat wij als bedrijf nastreven. Transparantie en gemaakte afspraken nakomen.

De Commercieel Medewerker vervult een spilfunctie in ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat jij klantvriendelijk, commercieel en organisatorisch sterk bent. Inzicht en denken in oplossingen zijn sleutelwoorden.

Wat bieden we jou?

Een leuke baan met veel afwisseling (geen dag is hetzelfde!), verantwoordelijkheid en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een leuk, flexibel en professioneel team, dat elkaar de ruimte geeft en elkaar versterkt.

Wat zijn jouw eigenschappen?

Je bent flexibel, enthousiast en leergierig. Je hebt een klantgerichte instelling, uitstekende contactuele eigenschappen, een representatief voorkomen, administratief inzicht en belangstelling voor geautomatiseerde systemen. Verder is het fijn als je kennis hebt van auto’s en de bijbehorende techniek. Een afgeronde MBO/HBO opleiding is een pre.

Geïnteresseerd?

Spreekt de vacature je aan? En zie jij jezelf in deze uitdagende functie? Stuur dan een mail naar Ingeborg Berkelaar, ingeborg@berkelaar.nl, Auto Berkelaar Mijdrecht, Genieweg 50, 3641 RH in Mijdrecht.

Wij horen graag van jou!

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!