Suzuki modellen

Vraag vrijblijvend online een scherpe offerte aan voor een nieuwe Suzuki bij Auto Berkelaar. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Mijdrecht of Amstelveen.Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Graag doen wij u een scherp voorstel voor aanschaf van een nieuwe Suzuki, met of zonder inruil van uw huidige auto. Vul hiervoor onderstaand formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gewenst model (verplicht)

  Kenteken in te ruilen auto

  KM stand in te ruilen auto

  Opmerkingen/bijzonderheden


  Onderhoud en service

  Natuurlijk nemen wij uw Suzuki ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw Suzuki professioneel onderhouden met uitsluitend originele Suzuki-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

  Occasions

  Spreken de Suzuki modellen u aan en bent u op zoek naar de perfecte occasion? Kijk dan eens hier naar ons assortiment aan Suzuki occasions.

  Geïnteresseerd?

  Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!

  PLAN UW AFSPRAAK

  Wij bieden u de mogelijkheid gemakkelijk en snel uw afspraak te plannen. Kies de gewenste vestiging, een dag dat het voor u uitkomt en selecteer waarvoor u de auto wilt brengen.

  Afspraak maken

  Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!