Suzuki actie’s

Private lease actie

Alleen in juni veel private lease voordeel van ruim € 40,- per maand op de dynamische Swift en de superzuinige Ignis. Beide actiemodellen zijn alleen in juni beschikbaar.


Nu tot wel € 2.000,- Wegrijvoordeel bij Suzuki op bijna alle modellen. Kom vandaag nog naar Auto Berkelaar en rij nog voor de zomer in een nieuwe Suzuki. De actiemodellen zijn alleen in juni beschikbaar.


Koop of lease nu een nieuwe Suzuki en krijg tijdelijk bij bijna alle modellen een accessoirepakket cadeau. Er zijn één of twee speciaal samengestelde pakketten beschikbaar. Per auto heeft u recht op één accessoirepakket.


Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Graag doen wij u een scherp voorstel voor aanschaf van een nieuwe Suzuki, met of zonder inruil van uw huidige auto. Vul hiervoor onderstaand formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Gewenst model (verplicht)

Kenteken in te ruilen auto

KM stand in te ruilen auto

Opmerkingen/bijzonderheden


Onderhoud en service

Natuurlijk nemen wij uw Suzuki ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw Suzuki professioneel onderhouden met uitsluitend originele Suzuki-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

Occasions

Spreken de Suzuki modellen u aan en bent u op zoek naar de perfecte Suzuki occasion? Kijk dan eens hier naar ons assortiment aan Suzuki occasions.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!