Suzuki actie’s

 

 

Suzuki Vitara Wintercheck

Jouw Suzuki helemaal klaar voor de winter met de Suzuki wintercheck!

Het winterseizoen vraagt nogal wat van jouw Suzuki. De gladde wegen en lage temperaturen zorgen ervoor dat de auto het zwaarder heeft dan normaal. Wist je dat de kans op pech zelfs twee keer zo groot is? Ga goed voorbereid de winter in met de Suzuki Wintercheck!

En omdat pekel erg slecht is voor je lak, velgen en onderstel krijg je er van ons een winterwasbeurt bij, helemaal gratis... Als dat geen Super Service is!

 • Met gratis winterwasbeurt om ook je lak, velgen en onderstel in topconditie te houden.
 • Met 120 Suzuki-dealers altijd een expert bij jou in de buurt.

Afspraak maken


Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Graag doen wij u een scherp voorstel voor aanschaf van een nieuwe Suzuki, met of zonder inruil van uw huidige auto. Vul hiervoor onderstaand formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gewenst model (verplicht)

  Kenteken in te ruilen auto

  KM stand in te ruilen auto

  Opmerkingen/bijzonderheden

   


  Onderhoud en service

  Natuurlijk nemen wij uw Suzuki ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw Suzuki professioneel onderhouden met uitsluitend originele Suzuki-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

  Occasions

  Spreken de Suzuki modellen u aan en bent u op zoek naar de perfecte Suzuki occasion? Kijk dan eens hier naar ons assortiment aan Suzuki occasions.

  Geïnteresseerd?

  Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!

  Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!