Verzekeren

Uw gemak staat bij ons voorop

Wilt u een autoverzekering met een lage premie? En wilt u zelf bepalen waarvoor u zich verzekert? Dan bent u bij ons aan het goede adres. In samenwerking met AutoZeker, bieden wij u de mogelijkheid om online, vertrouwd, de verzekering voor uw auto te regelen. Een autoverzekering die een unieke dekking, een messcherpe premie en een perfecte schade-afwikkeling via Auto Berkelaar combineert.

Laat u verrassen door de unieke voordelen en gunstige premie van AutoZeker met als risicodrager Centraal Beheer Achmea, niet voor niets de grootste autoverzekeraar van Nederland.

Schade?

U denkt natuurlijk liever niet aan schade aan uw nieuwe auto. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan nemen wij u de zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw auto snel en vakkundig wordt hersteld met gebruik van uitsluitend originele onderdelen. Wij regelen de schade rechtstreeks met Centraal Beheer Achmea, zodat u ook niets hoeft voor te schieten. Natuurlijk krijgt u van ons tijdens de reparatie gratis een vervangende auto en heeft u als u wenst geen eigen risico.

Nog even de voordelen op een rijtje

  • U sluit de verzekering af bij Centraal Beheer Achmea
  • U krijgt 36 maanden aanschafwaarderegeling, mits u bij diefstal of total loss raken van uw auto, wederom een auto aanschaft bij Auto Berkelaar
  • U betaalt geen eigen risico bij reparatie via Auto Berkelaar
  • U krijgt van Auto Berkelaar gratis vervangend vervoer tijdens schadereparatie
  • Uw auto wordt altijd hersteld met originele onderdelen
  • Geen alarmeisen tot € 75.000,00 verzekerde waarde
  • U heeft de mogelijkheid voor het afsluiten van een no-claimbeschermer: daarmee kunt u één keer per jaar een schade claimen met behoud van uw no-claim korting.

Bereken zelf uw verzekeringspremie

Overtuig uzelf en bereken hier binnen 1 minuut uw persoonlijke premie.

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!