Suzuki onderhoud & reparatie

Onderhoud en reparatie Suzuki

Suzuki rijden is veilig, comfortabel en voordelig autorijden

Met het heldere Voordelig Onderhouds Systeem (VOS) zorgt Suzuki voor nóg voordeliger rijplezier. Met de VOS-onderhoudsbeurten weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Een standaard VOS onderhoudsbeurt is er al vanaf slechts € 164,50*.
* Prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW en exclusief de jaarlijkse carrosserie-inspectie van € 12.

VOS geeft slim aan wanneer wát nodig is

Bij een VOS-onderhoudsbeurt wordt uw Suzuki op meer dan 30 punten gecontroleerd, wordt standaard de olie ververst en het oliefilter vervangen. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto en het aantal gereden kilometers geeft VOS exact aan wanneer welke andere werkzaamheden nodig zijn. Samen met de werkplaatsreceptionist bekijkt u wat er moet gebeuren. Aan eventuele, aanvullende werkzaamheden zijn uiteraard kosten verbonden. Met VOS krijgt uw auto altijd exact het onderhoud dat op dát moment nodig is (zie ook het VOS-onderhoudsschema hieronder). U betaalt dus nooit te veel. Zo bent u aan het eind van de rit altijd het voordeligste uit. Slimmer kan niet…

Suzuki Mobiliteit Service bij iedere VOS-onderhoudsbeurt

Na iedere VOS-onderhoudsbeurt krijgt u tevens Suzuki Mobiliteit Service. Zeven dagen per week, 24 uur per dag staat de Suzuki Mobiliteit Service voor u klaar om in geval van pech u weer snel op weg te helpen. Wij verlengen de Mobiliteit Service na uitvoering van de VOS-onderhoudsbeurt en de noodzakelijke reparaties om uw mobiliteit te kunnen garanderen, steeds weer met één jaar of maximaal 15.000 kilometer. Omdat u geen andere hulpdienst nodig heeft bespaart u jaarlijks een aanzienlijk bedrag.

Olie verversbeurt (vanaf € 109); hieronder vallen het vervangen van de olie + het vervangen van de oliefilter, het controleren van de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt. Uw service adviseur kan u voorzien van een advies of deze basis beurt voor het gebruik van uw auto voldoende is.

Berkelaar budgetbeurt (vanaf € 125); een uitbreiding op de olie verversbeurt, voor meer veiligheid. Vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen worden nauwkeurig gecontroleerd. Lampen worden bijgesteld indien nodig.

VOS onderhoudsbeurt (vanaf € 164,50 voor Suzuki met gratis pechhulp); zeer uitgebreide controle van uw auto. Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Auto’s zijn steeds complexer geworden door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Basis onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en te voorkomen. Tot slot maakt de monteur ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt.

Suzuki Mobiliteit Service; bij elke VOS onderhoudsbeurt wordt de Suzuki Mobiliteit Service bovendien weer met 12 maanden verlengd.

Mobiliteitspas; kiest u voor een olie verversbeurt of een Berkelaar budgetbeurt dan kunnen wij voor u de mobiliteitspas verlengen voor € 39,95.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak. Wij helpen u graag verder!

  • Afspraak maken
  • APK keuring
  • Berkelaar Privilege

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!