Renault onderhoud & reparatie

Onderhoud en reparaties Renault

Aan het beste onderhoud hangt nu een bescheiden prijskaartje

Bij autorijden is veiligheid het allerbelangrijkst. U moet op uw auto kunnen vertrouwen en daarom is het belangrijk deze regelmatig te laten controleren. Als Renault-dealer beschikken wij over alle kennis, middelen en originele onderdelen om uw Renault in perfecte staat te houden of te krijgen. Renault onderscheidt zich met een nieuw onderhoudsprogramma: Onderhoud op Maat. Met Onderhoud op Maat geven wij u persoonlijk advies: maatwerk dat ook direct terug te vinden is in de prijs!

Olieverversbeurt (vanaf € 119); het vervangen van de olie + het vervangen van de oliefilter, het controleren van de verlichting en banden + het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Ideaal wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt. Onze service-adviseur kan u voorzien van een advies of deze basis beurt voor het gebruik van uw auto voldoende is.

Budgetbeurt (vanaf € 169); een uitbreiding op de Renault Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo worden bij de Budgetbeurt bijvoorbeeld ook de vitale onderdelen zoals uitlaat, accu, schokdempers en remmen nauwkeurig gecontroleerd. Ook worden de lampen bijgesteld indien nodig.

Renault Onderhoudsbeurt (vanaf € 240); naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt worden onder andere ook de volgende punten gecontroleerd: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Daarnaast zijn auto’s steeds complexer door de gemonteerde elektronica. Niet alles kan met het blote oog worden waargenomen, daarom wordt de elektronica tijdens de Renault onderhoudsbeurt uitgelezen om mogelijke toekomstige defecten te signaleren en voorkomen. Tenslotte maakt de monteur ook een proefrit met uw auto om er zeker van te zijn dat u weer veilig de weg op kunt. Wanneer uw Renault APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een Renault Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis*.

*exclusief roetmeting diesel

  • Afspraak maken
  • APK keuring
  • MyRenault

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!