Verzekeren, financieren en leasen

In de perfecte auto rijden en u toch financieel prettig blijven voelen? Vervul uw wensen en kies de auto van uw dromen, of dat nu een nieuwe auto of een van onze betrouwbare occasions is. Bij Auto Berkelaar bieden wij u verzekering en lease- of financiering op maat. Wij regelen alles snel en betrouwbaar zonder verrassingen achteraf.

Financiering

Veilig en vertrouwd uw droomauto financieren kan bij Auto Berkelaar. Wij adviseren u graag over de juiste financieringsvorm. Wanneer u er voor kiest om een auto te financieren dient de auto als onderpand. U leent dan een vast bedrag dat u over een vaste looptijd in gelijke maandelijkse termijnen aflost. Wanneer het einde van de looptijd is bereikt, bent u volledig eigenaar van de auto en heeft u de rest- of inruilwaarde gespaard. Wilt u de aanschaf van uw nieuwe of gebruikte auto liever gedeeltelijk financieren? Ook dat is mogelijk bij Auto Berkelaar. Onze adviseurs helpen u graag.

020 - 640 11 99 (Amstelveen)
0297 - 27 23 81 (Mijdrecht)

Goed verzekerd op weg

Wilt u graag een autoverzekering met een lage premie, en zelf kiezen waarvoor u verzekerd bent? Dan bent u bij Auto Berkelaar aan het juiste adres! Wij bieden u in samenwerking met AutoZeker de mogelijkheid om online en vertrouwd uw autoverzekering te regelen.

Aantrekkelijk leasen

Voor veel mensen is het financieel aantrekkelijker om een auto te leasen dan te kopen. U hoeft dan zelf niet het gehele bedrag in een keer te betalen en bespaart veel kosten aan onderhoud. Bij Auto Berkelaar bieden wij lease mogelijkheden voor bedrijven en private lease. Daarnaast heeft u bij ons de keuze voor het leasen van zowel nieuwe of goedkopere tweedehands auto’s. Nog niet zeker wat het beste bij uw situatie past? Kies en bereken een passende oplossing in overleg met ons verkoopteam!

Meer weten?

Wilt u meer weten over financieren, leasen of verzekeren bij Auto Berkelaar? Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen!

  • Verzekeren
  • Financieren
  • Private lease
  • Zakelijk leasen

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!