Onderhoud & reparatie

Om jaar in, jaar uit onbezorgd van uw auto te blijven genieten is periodiek onderhoud noodzakelijk. Uw auto is in vertrouwde handen bij Auto Berkelaar; erkend reparateur voor Citroën, Renault en Suzuki.

Deskundige reparatie

Door het complete onderhoud van uw auto bij ons in de garage uit te laten voeren, weet u zeker dat deze altijd in topconditie verkeerd. Onze technische specialisten zijn vakkundig opgeleid en hebben een liefde voor hun vak. Zij kennen uw auto bovendien als geen ander. Het gebruik van originele kwalitatief hoogwaardige onderdelen zorgt voor een langere levensduur van uw auto. Zo kunnen we u precies vertellen wanneer uw uitlaat of remmen toe zijn aan vervanging en of u voor u op vakantie gaat nieuwe banden nodig heeft.

Zodra Auto Berkelaar een onderhoudsbeurt uitvoert, banden vervangt of een nieuwe accu plaatst, zorg dragen wij ervoor dat uw oude producten kosteloos voor u afgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat deze producten niet zomaar in het milieu verdwijnen en op een zorgvuldige manier afgevoerd worden. Denkt u hierbij aan oude accu’s, afgewerkte olie en afvalbanden.

Onderhoud door experts

Heeft u een auto van een ander automerk? Ook dat is geen probleem bij Auto Berkelaar. Wij kunnen elke auto vakkundig onderhouden. Ook wanneer er reparaties moeten worden uitgevoerd, helpen wij u graag.

Heldere prijsafspraken

Bij Auto Berkelaar leveren wij graag goede service. Daarom maken wij heldere prijsafspraken vooraf om verrassingen achteraf te voorkomen. Merken we tijdens het onderhoud dat er toch nog iets moet gebeuren? Dan nemen we altijd contact met u op voor overleg. Zo gaat u altijd met een goed gevoel weer op weg.

Extra services

Wilt u graag de allerbeste service voor uw auto? Kijk dan naar de extra privilege programma’s van Auto Berkelaar! Wij bieden o.a. gespecialiseerde programma’s voor auto’s van de merken Citroën en Renault. Is uw auto van een ander merk? Dan kunt u kiezen voor het Auto Berkelaar extra privilege programma.

Door lid te worden van een privilege programma s bent u verzekerd van de beste service en bespaart u veel geld op uw APK keuring en de zomer- en winterinspectie van uw auto. We vullen vloeistoffen gratis bij en u kunt ook langskomen voor het kosteloos vervangen van kapotte lampen. U bespaart uzelf op deze manier niet alleen veel geld door uw auto perfect te laten onderhouden maar ook nog veel zorgen. Met de vakkundige service van Auto Berkelaar is uw auto altijd perfect onderhouden.

Afspraak maken?

Meer informatie of gebruik maken van onze dienstverlening? Maar direct een afspraak bij een van de vakkundige Auto Berkelaar garages in Amstelveen of Mijdrecht.

  • Afspraak maken
  • Citroën onderhoud & reparatie
  • Renault onderhoud & reparatie
  • Suzuki onderhoud & reparatie

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!