Extra privileges

Uw auto altijd voordelig in onderhoud.

Wilt u graag de allerbeste service voor uw auto? Dat kan met een privilege programma van Auto Berkelaar!

Voordelen van ons privilege programma

Ook wanneer u weinig gebruik maakt van uw auto heeft deze het nodige onderhoud nodig. Niets is zo vervelend als wegrijden en zien dat uw olie bijvoorbeeld vervangen moet worden. Door lid te worden van een Auto Berkelaar privilege programma bespaart u zichzelf niet alleen zorgen over het correct onderhouden van uw auto maar ook nog eens veel geld. Wanneer u kiest voor een van onze privilege programma’s bent u verzekerd van de beste service en bespaart u veel geld op uw APK keuring en de zomer- en winterinspectie van uw auto. Vloeistoffen vullen we gratis bij en kunt ook langskomen voor het kosteloos vervangen van kapotte lampen. Zo bent u ervan verzekerd dat u met een gerust hart op weg kunt, ongeacht uw bestemming.

Privilege programma voor iedere auto

Bij Auto Berkelaar hebben wij de service, veiligheid en het onderhoud van uw auto hoog in de vaandel staan. Daarom kunt u rekenen op alle zorg en aandacht voor u en uw auto. Wij bieden u graag de mogelijkheid om lid te worden van een privilege programma, welk merk auto u ook heeft.

Citroën en Renault

Heeft u een Citroën of Renault? Dan kunt u gebruik maken van een speciaal privilege programma dat is afgestemd op uw automerk!

Andere merken

U heeft een auto van een ander merk maar wilt u wel lid worden van een privilege programma? Dat is geen probleem! Bij Auto Berkelaar streven wij er namelijk naar om u de beste service te bieden. Dit is de reden dat wij het Berkelaar privilege programma hebben ontwikkeld. Wanneer u lid wordt heeft u alle voordelen van een privilege programma, ongeacht het merk van uw auto!

Kies uw programma!

U heeft de keuze uit het MyCitroën programma, My Renault programma en het Berkelaar privilege programma. Bekijk hieronder de privilege programma’s inclusief prijzen!

  • MyCitroën
  • My Renault
  • Berkelaar Privilege

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!