Autoschadeherstel – Schadegarant en Centraal Beheer

Alles in huis om uw autoschade vakkundig te herstellen

Bij autoschade zijn er veel zaken die geregeld moeten worden. Met één telefoontje naar Auto Berkelaar Schadeherstel bespaart u zich een hoop tijd, moeite én ergernis. Ons ervaren team vakmensen, onze uitstekende service, zoals de complete afhandeling met uw verzekeraar, en de modernste apparatuur nemen u alles uit handen. Onze deskundige adviseurs geven u altijd een schadeadvies op maat zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Nu ook online uw autoschade melden!

Bent u benieuwd naar de kosten van de schade die u aan uw auto heeft? U kunt ook via het schadeherstelformulier op onze website online uw schade melden en foto’s hiervan uploaden. Op basis van uw foto’s maken we een inschatting van de kosten om dit te herstellen en ontvangt u per mail een offerte. Nog meer gemak bij het herstellen van uw schade voor u!
Schadeherstelformulier

Maakt u liever telefonisch een afspraak?

020 - 640 11 99 (Amstelveen) 0297 - 27 23 81 (Mijdrecht)

Waarom autoschadeherstel door Auto Berkelaar?

• Vakkundig en vertrouwd schadeherstel van alle merken.
• Uitstekende service, zoals complete afhandeling met uw verzekering.
• Vier jaar Bovag garantie en uw fabrieksgarantie blijft van kracht.
• Online foto’s uploaden voor schadeherstelofferte per e-mail
Gratis vervangend vervoer tijdens herstelperiode.
• Bezitters van een Berkelaar Privilegepas betalen geen eigen risico bij Casco schade tot een maximum van € 250,-

Auto Berkelaar staat voor kwaliteit

• Goed opgeleid en ervaren personeel.
• Wij zijn aangesloten bij Schadegarant, Bovag erkend schadehersteller en allround schadeherstelbedrijf voor alle merken!
• Naleving van wettelijke milieu eisen.

Kortom, bij Autoschade Berkelaar bent u aan het juiste adres voor uw autoschade.

Afspraak voor schadeherstel maken?

Heeft u voorkeur voor een dag/dagen dat de schade aan uw auto wordt hersteld? En heeft u vervangend vervoer nodig? Als u telefonisch een afspraak maakt voor schadeherstel kunnen we dit met u afstemmen.

Geen eigen risico met een Berkelaar privilegepas

Als vaste klant van Auto Berkelaar betaalt u bij schadeherstel aan uw auto geen eigen risico tot 250 euro! Bovendien profiteert u van vele extra voordelen zoals gratis APK, gratis zomer- en wintercheck en gratis vervangen van lampen en aanvullen van vloeistoffen.

Bekijk alle voordelen van de privilegepas

Duurzaam Repareren

Auto Berkelaar Schadeherstel is gecertificeerd deelnemer van Duurzaam Repareren en toont daarmee niet alleen een duurzame bedrijfsvoering na te streven maar ook dat wij producten en middelen gebruiken die niet (onnodig) schadelijk zijn voor het milieu, onze medewerkers en onze klanten.

Het certificatieprogramma Duurzaam Repareren is een samenwerking met de belangrijkste en toonaangevende (chemie) leveranciers en producenten aangegaan.

Verzekeraars waar Auto Berkelaar Schadeherstel voor werkt

Auto Berkelaar Schadeherstel is de preferred, merkonafhankelijke schadehersteller voor onder andere de volgende verzekeringsbedrijven:

Schadegarant:

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!