Schadeherstelformulier

Heeft u schade gereden, vul dan het schadeherstelformulier in. Het is natuurlijk erg vervelend als er schade is aan uw voertuig, door wie of wat het ook gebeurt is, Auto Berkelaar lost dit vakkundig en professioneel op. Wij streven ernaar om u het hele proces op de hoogte te houden. Naar aanleiding van de door u gemaakte foto’s kunnen we een inschatting maken van de kosten om dit te herstellen. Zorg ervoor dat u de schade uit meerdere hoeken fotografeert, bij voldoende daglicht. Zorg dat de diepte en grootte van een deuk of kras goed zichtbaar is op de foto, zodat wij een goed zicht hebben op de schade.

Heeft u voorkeur voor een dag/dagen dat de schade aan uw auto wordt hersteld? En heeft u vervangend vervoer nodig? Vermeld dit dan bij stap 3: Beschrijving. Als wij vragen hebben, dan nemen we telefonisch contact met u op. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit schadeherstelformulier, bel ons dan 0297-282929. 

U ontvangt binnen 24 uur, na het invullen van het schadeherstelformulier een offerte voor uw autoschade.

  Stap 1: Uw gegevens

  U ontvangt uw offerte op het door u ingevulde e-mailadres. Uw e-mailadres zal eenmalig gebruikt worden voor informatie omtrent uw aanvraag*

  Stap 2: Foto's van de schade

  Schade 1:

  (Max. 4 foto's uploaden)

  Wilt u meerdere schades tegelijk laten beoordelen? Upload dan hieronder voor de tweede schade een nieuwe serie foto’s.

  Schade 2:

  (Max. 4 foto's uploaden)

  Stap 3: Beschrijving van de schade

  * Bekijk hier ons privacystatement

  Auto Schade Berkelaar is o.a. aangesloten bij: de Bovag - https://www.bovag.nl/

  Schadeherstel auto

  Auto Schade Berkelaar is de schadehersteller voor regio Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer en omstreken. Wij hebben een samenwerking met Centraal Beheer Achmea, Suzuki, Citroën, Renault en Vakgarage, om uw schade snel en vakkundig weer te repareren. Schadeherstel in de Ronde Venen en omstreken u bent bij Auto Schade Berkelaar op de Genieweg 50 aan het juiste adres.