Schadeherstel auto

Bent u op zoek naar een professioneel en deskundig bedrijf dat het schadeherstel aan uw auto kan uitvoeren? Dan bent u bij Auto Berkelaar aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Mijdrecht en Amstelveen, waar onze specialisten altijd op een vakkundige manier voor u klaar staan. Naast het verzorgen van perfect onderhoud, adviseren wij u tevens graag over de aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Graag vertellen wij u meer over het schadeherstel aan uw auto door Auto Berkelaar.

Auto reparatie op maat

De ervaren specialisten van Auto Berkelaar gaan altijd op een veilige en kwalitatief hoogstaande manier te werk. Tevens wordt er tijdens de reparatie gewerkt met de modernste apparatuur zodat u verzekerd bent dat het schadeherstel aan uw auto op de juiste manier wordt uitgevoerd. Is er bijvoorbeeld een onderdeel dat vervangen moet worden? Dan kiezen wij altijd voor de originele onderdelen. Indien deze niet verkrijgbaar zijn kiezen wij voor hoogwaardige vervangers. Zo blijft uw auto altijd in topstaat.

Voordat wij overgaan tot het schadeherstel van uw auto geven wij eerst een schadeadvies op maat. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en staat u niet voor onverwachte kosten!

Waarom Auto Berkelaar inschakelen?

Auto Berkelaar beschikt over al 40 jaar ervaring, hierdoor kunnen wij u altijd op de juiste manier van dienst zijn tijdens het kopen van een nieuwe auto maar ook voor occasions bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een officieel merkdealer van Citroën en Suzuki en erkend reparateur van Renault. Tevens bieden wij u een uitstekende service, zoals complete afhandeling met uw verzekering. Moet u ook tijdens het schadeherstel mobiel blijven? Dan bieden wij u terwijl wij uw auto herstellen gratis vervangend vervoer aan!

Meer informatie over schadeherstel aan uw auto? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het repareren van uw auto of over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Wij adviseren u graag over hoe u uw schade zo goed en zo snel mogelijk kunt laten repareren!

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!