Renault Specialist

Auto Berkelaar: De Renault specialist van het groene hart

Auto Berkelaar is al sinds 2003 officieel Renault Specialist. Voor Renault is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Auto Berkelaar draagt, als erkend Renault reperateur hier ook aan bij. Wij hebben een breed assortiment nieuwe Renault modellen en Renault Occasions. En natuurlijk nemen we uw auto graag in onderhoud. In onze vestiging in Mijdrecht helpen wij u graag met vakkundig advies, service en schadeherstel van uw Renault. Bij Auto Berkelaar wordt uw auto professioneel onderhouden met uitsluitend originele Renault-onderdelen. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

Het merk Renault onderscheidt zich van andere merken doordat de modellen uitblinken in:

 • innovatie
 • design
 • duurzaamheid
 • betrouwbaarheid

Welk Renault model past bij u ?

Nieuwe Renault kopen?

Wij hebben alle modellen van Renault in ons assortiment. U bent welkom in onze showrooms in Amstelveen en Mijdrecht om de modellen te komen bekijken of om vrijblijvend een proefrit te maken!

Het Renault assortiment is breed en biedt voor iedere doelgroep een passend model. Van gezinnen tot jongeren, van sportieve rijders tot auto's met een hoge instap. Graag laten wij u tijdens een proefrit nader kennismaken met alle Renault modellen.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

Graag doen wij u een scherp voorstel voor aanschaf van een nieuwe Renault, met of zonder inruil van uw huidige auto. Vul hiervoor onderstaand formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gewenst model (verplicht)

  Kenteken in te ruilen auto

  KM stand in te ruilen auto

  Opmerkingen/bijzonderheden

   

  Onderhoud en service

  Natuurlijk nemen wij uw Renault ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw Renault professioneel onderhouden met uitsluitend originele Renault-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

  Occasions

  Spreken de Renault modellen u aan en bent u op zoek naar de perfecte Renault occasion? Kijk dan eens hier naar ons assortiment aan Renault occasions.

  Geïnteresseerd?

  Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!

  Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!