Renault actie’s

Bij Auto Berkelaar hebben we regelmatig actie’s van Renault. Op deze pagina kunt u de actiemodellen bekijken en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met het vinden van de Renault die bij u past. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte Renaults. Ook is Private lease of Financial Lease mogelijk.


Renault Private Lease Banner

Rijd met Private Lease al een Renault vanaf € 199,- per maand


Heel eenvoudig je nieuwe Renault kopen? Profiteer nu van Easy Life voordeel. Je voordeel kan oplopen tot wel € 4.000,-


Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

Graag doen wij u een scherp voorstel voor aanschaf van een nieuwe Renault, met of zonder inruil van uw huidige auto. Vul hiervoor onderstaand formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gewenst model (verplicht)

  Kenteken in te ruilen auto

  KM stand in te ruilen auto

  Opmerkingen/bijzonderheden

  Onderhoud en service

  Natuurlijk nemen wij uw Renault ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw Renault professioneel onderhouden met uitsluitend originele Renault-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

  Occasions

  Spreken de Renault modellen u aan en bent u op zoek naar de perfecte Renault occasion? Kijk dan eens hier naar ons assortiment aan Renault occasions.

  Geïnteresseerd?

  Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen voor een van de Renault actie's? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!

  Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!