Renault actie’s

Bij Auto Berkelaar hebben we regelmatig actie’s van Renault. Op deze pagina kunt u de actiemodellen bekijken en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met het vinden van de Renault die bij u past. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte Renaults. Ook is Private lease of Financial Lease mogelijk.

Renault Extra Luxe Premium Leather

Ontvang nu bij aankoop van een Renault MÉGANE, MÉGANE Estate, KADJAR of ZOE het Premium Leather bekleding cadeau t.w.v. € 1.499,- Bekijk de actie of ga langs bij de Renault-dealer voor meer informatie.


Renault CAPTUR cadeau

Nú tijdelijk automaat cadeau! Stap nu in de compacte SUV van Renault. Profiteer van extra comfort en krijg een automatische versnellingsbak op uw nieuwe Renault CAPTUR cadeau.


Private Lease al een Renault vanaf € 229,- per maand

Rijd met Private Lease al een Renault vanaf € 199,- per maand


Heel eenvoudig je nieuwe Renault kopen?

Heel eenvoudig je nieuwe Renault kopen? Profiteer nu van Easy Life voordeel. Je voordeel kan oplopen tot wel € 4.000,-


€ 3.700,- voordeel op al onze voorraadmodellen.

Tot 5 januari 2020 tot wel € 4.000,- voordeel op al onze voorraadmodellen.


Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

Graag doen wij u een scherp voorstel voor aanschaf van een nieuwe Renault, met of zonder inruil van uw huidige auto. Vul hiervoor onderstaand formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Gewenst model (verplicht)

Kenteken in te ruilen auto

KM stand in te ruilen auto

Opmerkingen/bijzonderheden

Onderhoud en service

Natuurlijk nemen wij uw Renault ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw Renault professioneel onderhouden met uitsluitend originele Renault-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

Occasions

Spreken de Renault modellen u aan en bent u op zoek naar de perfecte Renault occasion? Kijk dan eens hier naar ons assortiment aan Renault occasions.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen voor een van de Renault actie's? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!