Officiële DS dealer

Auto Berkelaar: officiële DS dealer

Auto Berkelaar is dé DS Dealer voor Amstelveen, Mijdrecht en omstreken en dat al sinds 2007. Wij leveren dus alle nieuwe DS modellen, zoals de iconische DS3 cabrio of het vlaggenschip de DS5. En natuurlijk nemen we uw auto graag in onderhoud. Alles tot doel u optimaal te helpen zodat u tevreden op weg gaat. Vanuit onze vestigingen in Amstelveen en Mijdrecht adviseren we u graag over de mogelijkheden en de recente ontwikkelingen van de DS en helpen we u met vakkundig advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

Het merk DS onderscheidt zich van andere merken doordat de modellen uitblinken in:

  • technologie
  • kwaliteit
  • duurzaamheid
  • innovatie

DS

Welk DS model past bij u ?

 

DS

DS3

DS

DS3 Cabrio

DS

DS4

DS

DS4 Crossback

DS

DS5

DS

DS7 Crossback

 

Nieuwe DS kopen?

Wij hebben alle modellen van DS in ons assortiment. U bent welkom in onze showrooms in Amstelveen en Mijdrecht om de modellen te komen bekijken of om vrijblijvend een proefrit te maken!

Het DS assortiment biedt voor iedere doelgroep een passend model. Van jongeren tot gezinnen, van sportieve rijders tot auto's met een hoge instap. Graag laten wij u tijdens een proefrit nader kennismaken met alle DS modellen.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

Graag doen wij u een scherp voorstel voor aanschaf van een nieuwe DS, met of zonder inruil van uw huidige auto. Vul hiervoor onderstaand formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Gewenst model (verplicht)

Kenteken in te ruilen auto

KM stand in te ruilen auto

Opmerkingen/bijzonderheden

Onderhoud en service

Natuurlijk nemen wij uw DS ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw DS professioneel onderhouden met uitsluitend originele DS-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

Geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!