020 - 640 11 99 (Amstelveen) 0297 - 27 23 81 (Mijdrecht) 0348 - 41 24 16 (Woerden)

Nieuws

Auto Berkelaar Amstelveen

Het laatste nieuws van Auto Berkelaar Amstelveen, Mijdrecht en Woerden over nieuwe auto's, acties en wetenswaardigheden over verschillende merken auto's die Auto Berkelaar voert, onder andere Citroën, Suzuki, Nissan en Renault. Deze facebookpagina ondersteunt onze eigen website www.autoberkelaar.nl. Auto Berkelaar de Suzuki & Citroën dealer voor de regio Amstelveen, Mijdrecht en Woerden. In Mijdrecht zijn we erkend Renault reparateur.
Auto Berkelaar Amstelveen
Auto Berkelaar Amstelveen1 week ago
AIRCO SERVICE: KOEL IN DE ZOMER, HELDERE RAMEN IN DE WINTER

Heerlijk, een koele auto in de zomer en heldere, onbeslagen ramen in de winter! Met een airco rijdt u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Laat hem daarom regelmatig controleren door Auto Berkelaar. Dankzij onze aircoservice werkt uw airco optimaal in elk seizoen, zodat u altijd geniet van een heerlijk klimaat in uw auto.

Goed airco-onderhoud voorkomt problemen. Aan een goed werkende airco raakt u zo gewend. En dan kunt u al gauw denken dat het systeem helemaal geen onderhoud nodig heeft. Maar niets is minder waar: zelfs een goed werkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. En dus wordt de koelcapaciteit van uw auto na een paar jaar fors minder. Bovendien kan een tekort aan koudemiddel de compressor van de airco beschadigen. En een nieuwe compressor kost 800 euro of meer! Voorkom zo’n dure reparatie en laat uw airco op tijd bijvullen bij Auto Berkelaar. Wij zijn specialisten op het gebied van airco-onderhoud.
Auto Berkelaar Amstelveen
Auto Berkelaar Amstelveen1 month ago
Kom speeddaten bij Auto Berkelaar!

Onze hartendieven staan voor u klaar!

Welke Suzuki wordt úw perfecte match?

Het is bijna Valentijnsdag en daarom nodigen wij u uit voor iets bijzonders: de speeddate-proefrit! In onze showroom staan al onze nieuwe Suzuki modellen op een rij, klaar voor een persoonlijke kennismaking. Kom alles over ze te weten én test ze met een uitgebreide proefrit. Want al is het een speeddate, u krijgt de tijd die u maar wilt.

14 tot en met 28 februari!
De liefde is nu al wederzijds, want onze nieuwe Suzuki’s zijn voorzien van veel voordeel en scherpe prijzen. Bovendien betaalt u nu maar de helft voor accessoires. U bent welkom voor de speeddate-proefrit van 14 tot en met 28 februari. Zien we u dan?

Dinercheque van € 75,-
Mis deze actie niet! Als het echte liefde op het eerste gezicht is, dan ontvangt u �bij aanschaf van een nieuwe Suzuki een dinercheque t.w.v.�€ 75,-. U kunt dan samen gaan genieten!

Óók Suzuki Onderhoud en service
U kunt met uw Suzuki natuurlijk ook voor onderhoud en service bij Auto Berkelaar terecht! Uw Suzuki wordt door ons professioneel onderhouden met uitsluitend originele onderdelen van Suzuki. Wij willen dat u veilig en tevreden te weg op kunt. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel.

Meer informatie?
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!
Auto Berkelaar Amstelveen
Auto Berkelaar Amstelveen1 month ago
Gemakkelijk en simpel een afspraak maken voor onderhoud, reparatie, banden of bijvoorbeeld een airco service bij Auto Berkelaar, dat kan heel eenvoudig op http://bit.ly/2EgRk5l
Auto Berkelaar Amstelveen
Auto Berkelaar Amstelveen1 month ago
Remblokken!

Wanneer je met je voet het rempedaal indrukt, pers je de remblokken tegen de remschijven aan, zo ontstaat frictie. De wrijvingskracht van het remblok remt de auto af. Voor een goede doseerbaarheid en een optimale remkracht is de kwaliteit van het remblok cruciaal.

De remkracht die de remblok afgeeft moet voorspelbaar en goed te doseren zijn, zowel bij koud als bij warm weer. Een remblok bestaat uit ongeveer 25 verschillende componenten, dit wordt in poedervorm op een stalen ankerplaat geperst en gebakken, met daartussen een speciale hechtlaag die ervoor zorgt dat het voeringsmateriaal niet loslaat van de plaat. Het recept is afhankelijk van de fabrikant, en afgestemd op het remsysteem op de remschijf en de werking van het ABS-systeem is ook afgeregeld op de specifieke wrijvingseigenschappen van het blok.

Dus op tijd vervangen, remblokken slijten. Als het voeringsmateriaal op is, komt de stalen ankerplaat op de remschijf, dit geeft veel minder frictie waardoor de remweg langer wordt. Bovendien gaat het staal van de ankerplaat op de remschijf invreten. Het is dus noodzakelijk dat de remblokken doorgaans elk jaar gecontroleerd worden om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Wij controleren de remblokken bij iedere onderhoudsbeurt en bij elke winterbanden/zomerbanden wissel. Een geruststellende gedachte dus.
Auto Berkelaar Amstelveen
Auto Berkelaar Amstelveen added 3 new photos.2 months ago
Alle hardlopers succes vandaag! Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw, alle reden voor een mooie run bij Atletiek Klub Uithoorn / AKU wij zijn er weer bij om u flink aan te moedigen! Succes bij Uithoorns mooiste!
Auto Berkelaar Amstelveen
Auto Berkelaar Amstelveen3 months ago
2018! Iedereen de beste wensen!

Wij gaan weer volop afleveren en de eerste auto's staan al klaar om met hun nieuwe eigenaar mee te gaan!

Wij wensen iedereen veilige kilometers toe in 2018!