020 - 640 11 99 (Amstelveen) 0297 - 27 23 81 (Mijdrecht) 0348 - 41 24 16 (Woerden)

Nieuws

Auto Berkelaar Mijdrecht

Het laatste nieuws van Auto Berkelaar Amstelveen, Mijdrecht en Woerden over nieuwe auto's, acties en wetenswaardigheden over verschillende merken auto's die Auto Berkelaar voert, onder andere Citroën, Suzuki, Nissan en Renault.
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtvrijdag, juli 13th, 2018 at 4:55pm
Dat u niet alleen voor een Suzuki, Citroën of Renault bij auto Berkelaar aan het juiste adres bent bewijst vandaag maar weer eens. Zojuist mochten wij deze prachtige Alfa Romeo Giulietta afleveren. Wij wensen de familie Berkelder veel plezier en veilige kilometers toe!!
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrecht added 6 new photos.woensdag, juli 11th, 2018 at 5:20pm
WOW! Kijk eens wat voor leuke auto we vandaag hebben binnengekregen..! De nieuwe Suzuki Swift sportline. Wel de looks van zijn snellere broer maar dan voor € 6.300,- minder!! Kom je hem ook snel bekijken bij ons in de showroom?? Tot snel! 🚙💨💨
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtdonderdag, juni 14th, 2018 at 4:09pm
Wij zijn op zoek naar monteurs! Ben je of ken je een goede automonteur, Laat het ons dan weten! Breng jij onze nieuwe collega aan, dan hebben wij een leuke verrassing voor jou!
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtdonderdag, maart 30th, 2017 at 9:45am
De nieuwe Suzuki Swift is korter, véél lichter en ook serieuzer vormgegeven dan zijn voorganger. Weet hij de reputatie van een leuk gelijnd model met een tikje sportief rijkarakter in stand te houden of is de Swift verstandig geworden? Autovisie testredacteur Peter Hilhorst schept duidelijkheid met een mooie video over de Suzuki Swift.

Hou onze facebook pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de Suzuki Swift en andere leuke acties.
https://youtu.be/cITPcjE3QPQ
Auto Berkelaar Mijdrecht
Review: Suzuki Swift (2017) - by Autovisie TV
De nieuwe Suzuki Swift is korter, véél lichter en ook iets serieuzer vormgegeven dan zijn voorganger. Weet hij de reputatie van een leuk gelijnd model met ee...
youtube.com
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrecht added 6 new photos.donderdag, maart 23rd, 2017 at 10:27am
Vanaf 15 April bij Auto Berkelaar Mijdrecht: de nieuwe Suzuki Swift: compleet uitgerust al vanaf € 15.499,-

Suzuki maakt de prijzen van de nieuwe Swift bekend. Die beginnen bij € 15.499,- voor de Swift 1.2 DualJet Comfort. De nieuwe Swift bewijst hiermee dat puur rijplezier voor menig consument bereikbaar is. De Swift – hét icoon van Suzuki – is completer, praktischer en veiliger dan ooit. Kortom: volledig ontworpen voor de rijder.

De nieuwe Suzuki Swift is een échte Swift. Van bumper tot bumper. Een compacte hatchback die zijn eigenaar een flinke dosis rijplezier geeft, maar wel tegen aantrekkelijk gebruikskosten zoals een laag brandstofverbruik. Het moderne design is typisch Swift; met ‘zwevend’ dak en een extra sportieve look.

Zou u alvast meer informatie willen ontvangen van de Suzuki Swift, neem dan contact met ons op jeffrey@autoberkelaar.nl / andre@autoberkelaar.nl of 0297-282929 natuurlijk kunt u ook onze website of deze facebookpagina in de gaten houden: www.autoberkelaar.nl
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtdinsdag, maart 14th, 2017 at 5:00pm
Uw full service merkdealer voor de regio - Auto Berkelaar!