Nieuws

Auto Berkelaar Mijdrecht

Het laatste nieuws van Auto Berkelaar Amstelveen, Mijdrecht en Woerden over nieuwe auto's, acties en wetenswaardigheden over verschillende merken auto's die Auto Berkelaar voert, onder andere Citroën, Suzuki, Nissan en Renault.
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtvrijdag, juni 14th, 2019 at 3:49pm
Vandaag gaan wij iemand heel blij maken. We mogen namelijk een van de slechts 30 Suzuki’s Swift Katana’s aan zijn nieuwe eigenaar afleveren. Deze prachtige limited edition gaat naar een liefhebber die wij uiteraard veel plezier wensen met deze bijzondere auto!
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtzaterdag, mei 25th, 2019 at 12:33pm
Indien u interesse heeft in een occasion of nieuwe auto, kunt u uw interesse laten blijken op de desbetreffende productpagina. Neem zeker ook een kijkje op onze actie pagina. Hier vindt u scherpe aanbiedingen die van beperkte duur zijn. U kunt langskomen in onze showroom om ons aanbod op eigen gemak te bekijken. Indien u vragen heeft m.b.t. onze dienstverlening, kunt u contact opnemen d.m.v. ons contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

https://autoberkelaar.nl/contact/
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtzaterdag, mei 25th, 2019 at 9:01am
Afhankelijk van het bedrag dat u over heeft voor een auto, kunt u voor een dilemma komen te staan. De welbekende vraag is of u nu een occasion wilt kopen of voor een gloednieuwe auto gaat. Iedere autosoort heeft zijn eigen voordelen. Het kiezen van een nieuwe auto levert u de nieuwste technologie op, al legt u hier wel een hoger bedrag voor neer. Gebrek aan aanbod zal in ieder geval niet voorkomen bij het kiezen van een occasion, noch een nieuwe auto. Auto Berkelaar biedt namelijk een uiteenlopend aanbod aan merken en is officieel merkdealer van Citroën en Suzuki! Kijk snel op onze site voor alle informatie of kom langs in onze showroom.

www.autoberkelaar.nl
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtwoensdag, mei 8th, 2019 at 11:08am
Auto berkelaar Mijdrecht is op zoek naar een monteur! Ben jij, of ken jij een goede allround monteur neem dan even contact met ons op via onderstaande mailadres. Tevens zijn wij op een zoek naar een goede monteur die onze verkochte auto’s klaarmaakt. Vind jij het leuk om er voor te zorgen dat de verkochte auto’s er tiptop bijstaan, en heb je oog voor detail? Neem dan contact met ons op via ans@berkelaar.nl
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtzaterdag, maart 23rd, 2019 at 11:55am
Hij is gearriveerd ! Het nieuwe vlaggenschip van Citroën. De C5 aircross is leverbaar vanaf € 31.390,- u bent van harte welkom om hem zelf te komen ervaren!
Auto Berkelaar Mijdrecht
Auto Berkelaar Mijdrechtwoensdag, maart 20th, 2019 at 4:00pm
Net als Kika leveren onze ruitenwissers ook een topprestatie!

Wist u bijvoorbeeld dat een ruitenwisser na zes maanden al meer dan 100.000 keer heeft gewist? Dit kan strepen en viezigheid op de ruiten achterlaten. Lees meer over onze Valeo ruitenwissers actie via: www.vakgaragegroenevenen.nl/ruitenwissers #kikaonderweg