Bent u toe aan een nieuwe auto?

Dan bent u bij Auto Berkelaar aan het goede adres. Wij zijn gecertificeerd autodealer van Suzuki. U kunt alle nieuwe modellen van deze merken in onze showroom bekijken. Wij heten u van harte welkom in onze vestigingen in Mijdrecht en Amstelveen. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zien u graag verschijnen.

Kom bij ons langs voor een proefrit in een van onze nieuwe modellen van Suzuki

Wanneer u een auto koopt is het belangrijk dat alles naar wens is. Wij raden u dan ook aan om altijd een proefrit te maken. Zo kunt u bepalen of de auto bij u past. Hebt u interesse in een van de modellen van Suzuki? Kom langs in de showroom bij een van onze vestigingen en maak een proefrit. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

nieuwe modellen

Auto Berkelaar is de officiële Suzuki dealer van het Groene Hart. Om kennis te maken met de nieuwe modellen van Suzuki bent u bij Auto Berkelaar aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote voorraad Suzuki modellen. Het zou dus zo maar kunnen zijn dat wij de Suzuki van uw dromen op voorraad hebben staan.

Klik hier om de Suzuki modellen te bekijken

Maak een afspraak of kom langs!

U kunt hier een afspraak maken voor een proefrit. Wilt u graag een offerte ontvangen voor een nieuwe Suzuki? Dat kan hier. Een offerte voor een Citroën kunt hier een aanvragen . Heeft u een andere vraag? Neem dan ook gerust contact met ons op.

  • Inruilwaarde opvragen
  • Verlengde garantie

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!