Citroën actie’s

Wij van Auto Berkelaar houden u graag op de hoogte van alle lopende Citroën actie's. Voor vragen over de lopende Citroën actie's bent u natuurlijk van harte welkom bij één van onze filialen.

Met de auto op vakantie en op zoek naar meer ruimte en comfort? Tijdens Citroën & Sun profiteert u nu last minute van extra voordelige private lease prijzen op onze voorraad C3, C3 Aircross SUV en C5 Aircross SUV. Kom naar de dealer en rijdt deze zomer al met ultiem comfort naar uw vakantiebestemming!


Collector's Edition Origins

Ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het merk introduceert de Collector's Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf. Nu profiteert u tijdelijk van € 2.500 jubileum voordeel bij aankoop van een Citroën.


Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

Graag doen wij u een scherp voorstel voor aanschaf van een nieuwe Citroën, met of zonder inruil van uw huidige auto. Vul hiervoor onderstaand formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Gewenst model (verplicht)

Kenteken in te ruilen auto

KM stand in te ruilen auto

Opmerkingen/bijzonderheden


Onderhoud en service

Natuurlijk nemen wij uw Citroën ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw Citroën professioneel onderhouden met uitsluitend originele Citroën-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

Occasions

Spreken de Citroën modellen u aan en bent u op zoek naar de perfecte Citroën occasion? Kijk dan eens hier naar ons assortiment aan Citroën occasions. 


PLAN UW AFSPRAAK

Wij bieden u de mogelijkheid gemakkelijk en snel uw afspraak te plannen. Kies de gewenste vestiging, een dag dat het voor u uitkomt en selecteer waarvoor u de auto wilt brengen.

Afspraak maken