Citroën actie’s

Bij Auto Berkelaar houden we u graag op de hoogte van alle lopende Citroën actie's. Voor vragen over de lopende Citroën actie's bent u natuurlijk van harte welkom bij één van onze filialen.

Met de auto op vakantie en op zoek naar meer ruimte en comfort? Tijdens Citroën & Sun profiteert u nu last minute van extra voordelige private lease prijzen op onze voorraad C3, C3 Aircross SUV en C5 Aircross SUV. Bij Auto Berkelaar rijdt u deze zomer al met ultiem comfort naar uw vakantiebestemming!


Collector's Edition Origins

Citroën introduceert ter gelegenheid van haar 100-jarig jubileum de Collector's Edition Origins. Deze Origins-uitvoeringen zijn een eerbetoon aan 100 jaar creativiteit en durf. En profiteert u tijdelijk van € 2.500 jubileum voordeel bij aankoop van een Citroën.


Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

Graag doen wij u een scherp voorstel voor aanschaf van een nieuwe Citroën, met of zonder inruil van uw huidige auto. Vul hiervoor onderstaand formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Gewenst model (verplicht)

Kenteken in te ruilen auto

KM stand in te ruilen auto

Opmerkingen/bijzonderheden


Onderhoud en service

Natuurlijk nemen wij uw Citroën ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw Citroën professioneel onderhouden met uitsluitend originele Citroën-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

Occasions

Spreken de Citroën modellen u aan en bent u op zoek naar de perfecte Citroën occasion? Kijk dan eens hier naar ons assortiment aan Citroën occasions. 


PLAN UW AFSPRAAK

Wij bieden u de mogelijkheid gemakkelijk en snel uw afspraak te plannen. Kies de gewenste vestiging, een dag dat het voor u uitkomt en selecteer waarvoor u de auto wilt brengen.

Afspraak maken