Over Auto Berkelaar

Auto Berkelaar over ons

De multimerken dealer van De Ronde Venen en Amstelveen

Auto Berkelaar is een familiebedrijf, opgericht op 1 mei 1979 door Huib Berkelaar, die in de eerste jaren met een universeel autobedrijf zijn werkzaamheden startte. Vanaf 1989 zijn wij als gespecialiseerd Mazda-dealer verhuisd naar het industrieterrein van Mijdrecht. In 1997 zijn wij ook Mazda dealer in Amstelveen geworden.

Vanaf 2000 zijn wij uitgegroeid tot een onderneming met diverse vestigingen en verschillende merken: allereerst het merk Suzuki dat we verkochten zowel in Mijdrecht als in Amstelveen. In 2003 werden daar ook de merken Renault en Nissan aan toegevoegd en op dat moment zijn wij op zoek gegaan naar een andere locatie. Eind 2007 hebben wij het pand op de Genieweg 50 in Mijdrecht in gebruik genomen. Tevens is het merk Citroën aan ons bedrijf toegevoegd. Wij kunnen dus met recht stellen dat Auto Berkelaar de Multimerken dealer van De Ronde Venen en Amstelveen is.

De ontwikkeling van Auto Berkelaar ging het merk Citroën niet ongemerkt voorbij, zo kwam er in 2010 het dealerschap in Amstelveen bij. Niet veel later in juli 2011 hebben wij een nieuwe stap gezet richting een vestiging in Woerden, waar wij van 2013 tot 1 januari 2019 officieel dealer van Suzuki waren.

Vanaf 2016 is de dagelijkse leiding overgegaan naar de volgende generatie Berkelaar: Ingeborg en Ernst staan nu aan het roer van respectievelijk de vestiging in Mijdrecht en Amstelveen. Huib en Ans Berkelaar zijn op de achtergrond nog aanwezig. Per 1 januari is de vestiging in Woerden gesloten. De vestiging in Mijdrecht heeft alles in huis om uw schade goed en vakkundig te herstellen en in Amstelveen staat een breed scala aan huurauto’s voor u klaar.

Er is in de loop der tijd veel veranderd. Niet alleen zijn de auto’s technisch met sprongen vooruit gegaan, ook zijn er andere activiteiten wat betreft de auto bijgekomen. Van verzekering tot lease, van schadeherstel tot APK, van bandenservice tot autoverhuur. Auto Berkelaar is uitgegroeid tot multimerken dealer van een totaalpakket in mobiliteit.

En per 1 november 2018 is Auto Berkelaar in Mijdrecht "Vakgarage Groene Venen" gestart. “Vakgarage is een aanvulling op het bestaande pakket dat we al bieden in Mijdrecht. We zijn daar dealer van Citroën en Suzuki en dat blijven we ook. Maar we willen ook het universele kanaal en de leasemarkt bedienen", aldus Ingeborg Berkelaar. De Vakgarage-vestiging is ondergebracht in het bestaande pand van Berkelaar in Mijdrecht. Ook in Amstelveen is Auto Berkelaar al enige tijd Vakgarage.

Voor onderhoud, reparatie, APK-keuring, aircoservice, expertise en schadeherstel, wielen en bandenservice; natuurlijk Auto Berkelaar!

Wil jij komen werken bij Auto Berkelaar? Bekijk de vacatures! Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

 

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!