020 - 640 11 99 (Amstelveen) 0297 - 27 23 81 (Mijdrecht)

Over Auto Berkelaar

De multimerken dealer van De Ronde Venen en Amstelveen

Auto Berkelaar is een familiebedrijf, opgericht op 1 mei 1979 door Huib Berkelaar, die in de eerste jaren met een universeel autobedrijf zijn werkzaamheden startte. Vanaf 1989 zijn wij als gespecialiseerd Mazda-dealer verhuisd naar het industrieterrein van Mijdrecht. In 1997 zijn wij ook Mazda dealer in Amstelveen geworden.

Vanaf 2000 zijn wij uitgegroeid tot een onderneming met diverse vestigingen en verschillende merken: allereerst het merk Suzuki dat we verkochten zowel in Mijdrecht als in Amstelveen. In 2003 werden daar ook de merken Renault en Nissan aan toegevoegd en op dat moment zijn wij op zoek gegaan naar een andere locatie. Eind 2007 hebben wij een prachtig nieuwbouw pand betrokken op de Genieweg 50 in Mijdrecht. Tevens is het merk Citroën aan ons bedrijf toegevoegd. Wij kunnen dus met recht stellen dat Auto Berkelaar de Multimerken dealer van De Ronde Venen en Amstelveen is.

De ontwikkeling van Auto Berkelaar ging het merk Citroën niet ongemerkt voorbij, zo kwam er in 2010 het dealerschap in Amstelveen bij. Niet veel later in juli 2011 hebben wij een nieuwe stap gezet richting een vestiging in Woerden, waar wij in 2013 officieel dealer van Suzuki werden. In de loop der jaren zijn we flink gegroeid en hebben we nu verschillende merken in huis, zodat wij breed gespecialiseerd zijn.

Er is in de loop der tijd veel veranderd. Niet alleen zijn de auto’s technisch met sprongen vooruit gegaan, ook zijn er andere activiteiten wat betreft de auto bijgekomen. Van verzekering tot lease, van schadeherstel tot APK, van financiering tot bandenservice. Auto Berkelaar is uitgegroeid tot multimerken dealer van een totaalpakket in mobiliteit.

Met onze nieuwe website in 2016 zijn wij klaar voor weer een nieuwe stap in klantenservice en online dienstverlening. We vertrouwen erop dat de service, klantvriendelijkheid en vakkundigheid u tot ons bedrijf zullen blijven aantrekken.

Voor onderhoud, reparatie, APK-keuring, aircoservice, expertise en schadeherstel, wielen en bandenservice; natuurlijk Auto Berkelaar!

 

Wil jij komen werken bij Auto Berkelaar? Bekijk de vacatures! Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!