Citroën modellen

Wij hebben alle Citroën modellen in ons assortiment; zowel personenauto's als bedrijfswagens. Kom naar onze showroom in Amstelveen en Mijdrecht om de modellen te komen bekijken of om vrijblijvend een proefrit te maken!


MAAK KENNIS MET DE NIEUWE C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Geen concessies! Deze Plug-In Hybrid SUV combineert de voordelen van de uitvoeringen met uitsluitend een verbrandingsmotor bij uw langere reizen met die van elektrisch rijden bij uw dagelijkse ritten.

Met zijn technologisch hoogwaardige geëlektrificeerde aandrijflijn staat hij garant voor indrukwekkende prestaties, een hoog comfort en lage brandstofkosten!


MAAK KENNIS MET DE NIEUWE C3

De Nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. Met de 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u van de Nieuwe Citroën C3 een unieke auto maken. De Nieuwe Citroën C3 onderscheidt zich in zijn segment ook door zijn comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort. Deze moderne en connectieve auto biedt bovendien volop gebruiksgemak dankzij de 12 rijhulpsystemen.

De Nieuwe Citroën C3 staat vanaf juni 2020 bij de dealers.
Vraag een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gewenst model (verplicht)

  Kenteken in te ruilen auto

  KM stand in te ruilen auto

  Opmerkingen/bijzonderheden

  Onderhoud en service

  Natuurlijk nemen wij uw Citroën ook graag in onderhoud. Bij Auto Berkelaar wordt uw Citroën professioneel onderhouden met uitsluitend originele Citroën-onderdelen. Ons doel is om u optimaal te helpen zodat u veilig, snel en tevreden de weg op kunt. Wij hebben twee vestigingen: Amstelveen en Mijdrecht. Vanuit onze vestigingen voorzien wij u graag van advies, service en schadeherstel. Uw mobiliteit veilig en maximaal ondersteunen; dat is wat telt voor ons!

  Occasions

  Spreken de Citroën modellen u aan en bent u op zoek naar de perfecte Citroën occasion? Kijk dan eens hier naar ons assortiment aan Citroën occasions.

  Geïnteresseerd?

  Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!

  Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!