Autobedrijf Mijdrecht

Auto Berkelaar MijdrechtU bent op zoek naar een autobedrijf in regio Mijdrecht? Auto Berkelaar heeft onder andere in Mijdrecht een filiaal waar u terecht kunt voor een breed aanbod occasions en schadeherstel. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Service, klantvriendelijkheid en vakkundigheid dragen wij hoog in het vaandel wat wij aantonen in het uitvoeren van ieder aspect. Auto Berkelaar heeft een team ter beschikking wat zich gereed maakt voor het uitvoeren van iedere dienst met uiterste zorgvuldigheid. Wij hebben alles in huis om u zonder enige zorgen het wegdek op te sturen! Lees verder en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Autobedrijf dat occasions van diverse merken biedt

Auto Berkelaar is officieel merkdealer van Suzuki. Het brede aanbod occasions strekt echter verder uit dan alleen dit merk, wij bieden ook merken als Renault, Citroën, Volkswagen, Suzuki en MINI. Zowel tijdens uw aankoop als na uw aankoop reiken wij u de hand uit. Gegarandeerd profiteert u van 6 maanden BOVAG garantie, 14 dagen omruilgarantie en registratie bij NAP. Andere zekerheden vindt u op deze pagina. Heeft u meer behoefte aan een nieuwe auto? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Bekijk hier onze nieuwe modellen.

Onze dienstverlening reikt verder dan een doorsnee autobedrijf in Mijdrecht!

Meer dan vanzelfsprekend vinden wij dat wij u ook na het verlaten van onze vestiging in Mijdrecht bijstaan in geval van bijvoorbeeld pech, of wanneer uw auto iets mankeert. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor voordelige APK keuring, maar wij bieden tevens aantrekkelijke financieringsopties en schadeherstel. Wij hebben alles onder een dak, inclusief een team van vakkundige medewerkers die zijn onderscheiden met een certificaat Duurzaam Repareren en aangesloten zijn bij het RDW.

Neem contact met ons op!

Auto Berkelaar staat voor u klaar wanneer het erop aankomt. Zoals u uit de beschrijving van onze dienstverlening kunt afleiden staan wij op ieder moment voor u klaar. Wenst u gebruik te maken van onze dienstverlening of wilt u een auto kopen bij ons autobedrijf in Mijdrecht? Op de desbetreffende productpagina kunt u uw interesse laten blijken. Bij vragen m.b.t. onze diensten kunt u het contactformulier invullen. Dan zullen wij u zo snel mogelijk van reactie voorzien. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte!