Actie Auto’s

Bent u op zoek naar een goede aanbieding van een scherp geprijsde auto, met extra inruilkorting? Op onze actiepagina vindt u een compleet overzicht van al onze actiemodellen. En kom de actie auto's zeker bekijken in een van onze showrooms!

Alhoewel wij onze auto’s met zeer veel zorgvuldigheid presenteren op onze website, kan het voorkomen dat er een foutje in onze zeer aantrekkelijk geprijsde auto’s staat. Wij presenteren de rijklaar prijzen, dat betekent dat er geen kosten rijklaar maken meer bij komen, maar in de prijs verwerkt zitten. Wat u ziet op onze website betaalt u ook.

De Beste Acties!

Op zoek naar de beste actie auto's? Op www.autoberkelaar.nl vindt u een actueel aanbod van alle aanbiedingen, actiemodellen en kortingen bij aankoop van een auto. Bekijk onze actuele acties op nieuwe Suzuki modellen, Auto Berkelaar, dé goedkoopste van Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte of inruiltaxatie!

Private Lease

Al deze auto’s kunt u natuurlijk ook private leasen. Meer informatie over Private Lease? Neem dan contact met ons op!

Testimonial Ernst Berkelaar - Auto Berkelaar

Voor een ondernemer is mobiliteit minstens zo belangrijk als vitaliteit! 
Bij Ernst Berkelaar van Auto Berkelaar ben je hiervoor aan het juiste adres.

Auto Berkelaar is een garagebedrijf zoals je ze helaas nog maar weinig ziet. 
Een platte organisatie waarbij je voor de aanschaf van een auto bij de DGA aan tafel zit.
Het voorstel dat ik ontvangt was direct goed, dit kan alleen door je goed in leven in de klant en dit kan Ernst als geen ander. Het was dan ook een voorstel waar ik enkel JA op kon zeggen.

De koopovereenkomst volgde via de mail en kon in de loop van de week worden ingeleverd.
Mij is gevraagd wanneer ik de auto geleverd wil hebben en de auto stond op de afgesproken tijd klaar. Met 6 maanden BOVAG-garantie, voldoende brandstof om thuis te komen en een gratis mobiliteitspakket. Ik kreeg van Ernst nog een persoonlijke uitleg over de nieuwe auto.

Een paar kleine zaken die ik extra aan de auto gedaan wilde hebben, werden kosteloos uitgevoerd. De communicatie met de werkplaatsreceptie verliep erg prettig en klantgericht.
Ik kom zeker terug voor mijn volgende, en volgende, en volgende APK/onderhoudsbeurt.

Bij Auto Berkelaar, en Ernst in het bijzonder, voel je je als klant gewaardeerd. Ga zo door!